null

HISTORIEN OM ELVERUM AUTO BILSALG AS.

Elverum Auto Bilsalg AS ble etablert 17. januar 1930. Vi startet som bilrekvisita og sportsforretning. Familiebedriften er over 80 år, og er den eldste bilforretningen i Elverum. Elverum Auto Bilsalg AS har salg av biler fra Opel, Suzuki, Isuzu og Chevrolet.

Samarbeidet med General Motors (Opel og Chevrolet) startet i 1935. Før krigen solgte firma GMC lastebiler og Pontiac personbiler fra USA. Fra England solgte Elverum Auto Bilsalg AS Bedford lastebiler og Vauxhall personbiler. I 1950 begynte vi å selge Opel fra Tyskland. Forretningen etablerte seg først i en låve og i noen staller bak Amundsen-gården i Elverum sentrum Leiret, - litt øst for der kinoen ligger i dag. Bedriften flyttet over til Vestad i 1938, hvor den fortsatt ligger i dag.

Gjennom årene er Elverum Auto Bilsalg AS blitt bygd ut både her i Elverum, på Tynset (Auto Tynset AS) og i Hamar (Autopartner AS - mai 2001.) Vi har i dag ca 45 ansatte fordelt rundt på de forskjellige bedriftene.

Forhandlerannlegget på Elverum
Hos oss finner du et av markedets bredeste og sterkeste bilsortiment. Uansett hva du har av ønsker når det gjelder bil, så er sjansen veldig stor for at vi har en modell som passer dine behov. Dessuten har vi en butikk med meget bra tilbehør og et autorisert verksted med kyndige mekanikere, riktige originaldeler og lave priser. Les videre på vår hjemmeside og kom siden inn til oss, så skal vi sørge for at du blir riktig fornøyd som kunde.

Kontakt oss

Elverum Auto Bilsalg AS
Meierigata 3-5
2406 Elverum

Telefon: 62 43 23 00
null
Denne hjemmeside benytter cookies for å
forbedre brukeropplevelsen. Les mer om
cookies
.